TESKA ARMATÜR SAN. VE TİC. A.Ş.

İNTERNET SİTESI ÇEREZ AYDINLATMA METNİ
 
Sizleri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”), 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve diğer bağlı mevzuatlara uygun, web sitemizde (https://teskashop.com/) kullanıldığımız çerez türleri, kullanım amaçları ve ayarları, yönetilmesi ve silinmesi hakkında bilgilendirmek isteriz. 
 
Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde, sitemizin daha verimli çalışmasını sağlayan, ihtiyacınıza uygun ve hızlı kişiselleştirilmiş sayfaları sunan, tarayıcınız aracılığıyla bilgisayarınıza, cep telefonu ve tablet vd. mobil cihazınıza kaydedilen küçük boyutlu metin dosyalarıdır. 
Çerezler sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşur, süresine göre tarayıcının kapatılmasına kadar geçerli olan “geçici çerezler”, silinceye veya süreleri doluncaya kadar geçerli kalan “kalıcı çerezler” kullanılır. Sitemizce yerleştirilen doğrudan site sunucusuna ait “birinci taraf” çerezler ile sitemiz dışında üçüncü kişilerin size daha uygun hizmet, ürün veya teklifler sunabilmesi için başka sunucular tarafından yerleştirilen “üçüncü taraf” çerezler bulunmaktadır.
Sitemizde, sosyal ağ eklentilerden faydalanılmaktadır. Bu eklentiler ile ilgili sosyal ağ size ait verilere ulaşarak işleyebilir ve ilgili sosyal ağdaki hesabınıza ait verilerle birleştirebilir. Sosyal ağların kişisel verilerinizi işleme amacı, yöntemleri, süresine ilişkin detaylı bilgi almak için ilgili sosyal ağlara ait kişisel verilerin işlenmesi politikalarını inceleyin.
 
Çerez türleri ve kullanım amaçları:
Zorunlu Çerezler: Sitemizin doğru çalışmasında zorunlu olan çerezler, güvenlik ve doğrulama gibi amaçlar için kullanılmaktadır. Kimlik doğrulama, mevcut oturum bilgilerinin kaybolmaması için kullanılmaktadır.
İşlev Çerezleri: Site ziyaretçilerinin dil, metin font boyu vd. tercihlerinin hatırlanmasını sağlayan çerezlerdir.
Performans ve Analiz  Çerezleri: Sitemizin geliştirilmesine yardımcı olan, ziyaretçilerin site kullanımları hakkında bilgi toplayarak, sitenin gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını denetleyen, hataların tespitinde kullanılan çerezlerdir.
Hedefleme ve Reklam Çerezleri: Sitemiz veya diğer alanlarda ürün ve hizmet tanıtımını yapmak, iş ortaklarımızla ziyaretçiye kişiselleştirilmiş reklam göstermek ve etkinliğini ölçmek için kullanılan çerezlerdir. 
 
Bilgisayar veya mobil cihazınız tarayıcıya ulaştığında, çerez verilerini otomatik olarak kabul eder ve ön tanımlar. Bu çerez bilgileri aşağıdadır:
 
Sağlayıcı
İsmi
Amacı
Tipi
Süresi
teskashop.com
CultureSettings
Site üzerinde ülke/dil seçimi var ise seçilen kaydın teknik detaylarının tutulduğu cookiedir
İşlev
Tarayıcı süresi
teskashop.com
TcmxSID
Tanımsız
İşlevsel
Oturum
teskashop.com
TicimaxReferer
Kullanıcının siteye nereden yönlendirildiği bilgisinin tutulduğu cookiedir
İşlevsel
7 gün
teskashop.com
Ticimax_Cart_SessionID
Logout ve login sepetleri birleştirmek için kullanılan sepet id'lerin tutulduğu cookiedir
İşlevsel
Oturum
 
__
 
 
 
  
teskashop.com
RequestVerificationToken
Bu çerez ASP.NET MVC teknolojileri kullanılarak oluşturulan web uygulamaları tarafından ayarlanan bir sahtecilik karşıtı tanımlama bilgisidir. “Çapraz Site İstek Sahteciliği” olarak bilinen bir web sitesine izinsiz içerik gönderilmesini durdurmak için tasarlanmıştır. Kullanıcı hakkında hiçbir bilgi tutmaz ve tarayıcı kapatıldığında imha edilir.
İşlevsel
Oturum
teskashop.com
__cf_bm
İnsanlarla botları ayırmak için kullanılır.
İşlevsel
1 gün
teskashop.com
ticimax_PopupSettings
Kullanıcıya gösterilen popuplar ile ilgili teknik verilerilerin tutulduğu cookiedir
(gösterim durumu vb)
 
 
İşlevsel
30 gün
                                   Çerez                                                                                          Açıklama
Teska Armatür gerekli gördüğü durumlarda, sitede çerezleri kullanımdan kaldırılabilir, türleri veya fonksiyonları değiştirebilir veya yenilerini ekleyebilir. Çerez değişiklikleri, güncelleme tarihinden itibaren geçerli olacaktır. 
Ön tanımlı cihazınıza yerleştirilen çerezleri, yerleştirilmesini istemiyorsanız, çerezlerin kullanımını reddedebilir, silebilir, erişime kapatabilirsiniz. Bu durumda bazı alanları, düzgün kullanamayabilirsiniz.
Çerezler ve diğer kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgiye, (https://teskashop.com/) adresinde yer alan Teska Armatür Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.
Kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı ve mevzuata uygun şekilde tedarikçilerimiz, kanunen yetkili kamu kurumları ile paylaşabiliriz
Çerezlerin Kullanımı ve  Kontrolü
18 yaşın altındaysanız, Sitemizi ebeveynlerin refakati altında ziyaret ediniz. Ebeveynlerin refakati olmadan Sitemizde kişisel veri paylaşmayınız.
Çerezleri kullandığınız internet tarayıcı ayarları üzerinden engelleyebilir veya silebilirsiniz. Aşağıda farklı internet tarayıcıları üzerinden çerezlerin kullanılmasını engellemek veya silmek için hangi adımların izlenmesi gerektiğine ilişkin bilgiler verilmektedir:
Bilgisayar;
  • Internet Explorer ->Araçlar -> İnternet seçenekleri -> Gizlilik -> Ayarlar -> Tamam
  • Microsoft Edge -> Üç nokta -> Ayarlar -> Temizlenecek Öğeleri Seç -> Tamam
  • Google Chrome -> Ayarlar -> Gelişmiş -> Gizlilik ve güvenlik -> İçerik ayarları -> Çerezler -> Tüm çerezler ve site verileri -> Web Sitesi-> Kaldır 
  • Mozilla Firefox-> Seçenekler -> Gizlilik ve Güvenlik -> Geçmiş -> Firefox ayarını geçmiş için özel ayarları kullansın olarak değiştirin -> Çerezleri göster-> Arama: alanına, çerezlerini silmek istediğiniz sitenin adını yazın-> Silmek istediğiniz çerez(ler)i seçin -> Seçilenleri sil -> Kapat
  • Safari -> Tercihler -> Gizlilik -> Web Sitesi Verilerini -> Bir veya daha fazla web sitesi seçin -> Sil veya Tümünü Sil
Mobil; Apple Cihazda;
"Ayarlar -> Safari -> Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Sil" adımları ile tarama geçmişinizi ve çerezleri temizleyebilirsiniz.
Çerezleri silip geçmişinizi tutmak için "Ayarlar -> Safari -> İleri Düzey -> Web Sitesi Verileri -> Tüm Web Sitesi Verilerini Sil" adımlarını izleyebilirsiniz.
Siteleri ziyaret ederken geçmiş verilerinin tutulmasını istemiyorsanız;
"Safari -> Site simgesi -> Özel -> Bitti" adımlarını izleyerek özel dolaşımı aktif hale getirebilirsiniz. "Ayarlar -> Safari -> Tüm Çerezleri Engelle" adımları ile çerezleri engelleyebilirsiniz. Çerezleri engellediğinizde bazı siteler düzgün çalışmayabilir.
Android Cihazda;
"Chrome uygulaması -> Ayarlar -> Gizlilik -> Tarama verilerini temizle -> Çerezler, medya lisansları ve site verileri -> Verileri Temizle" seçeneği ile çerezleri temizleyebilirsiniz.
"Chrome Uygulaması -> Ayarlar -> Site Ayarları -> Çerezler" seçeneği ile çerezlere izin verebilir veya engelleyebilirsiniz.
Diğer ana web tarayıcılarında bu işlemin nasıl yapılacağı hakkında daha fazla bilgiyi https://www.esb.org.tr/cerez-bellek veya https://www.aboutcookies.org adresinde bulabilirsiniz. Sitemizin geride bıraktığı tüm çerezleri üçüncü parti yazılımlarla da silebilirsiniz.
Veri Sahibi  Hakları
Kanunun “İlgili kişinin hakları”nı düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, ayrıntısını https://www.teska.com.tr/ adresinde bulunan, Teska Armatür Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasında düzenlendiği şekilde, Başvuru Formunu, Formda belirtilen adresler üzerinden Teska Armatür’a ileterek yapabilirsiniz. Talebiniz en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılır. Talebinizin karşılanması ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre, tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.
 
Teska Armatür San. ve Tic. A.Ş. Adres: İkitelli OSB Mah. Hürriyet Blv. Deparko San. Sit. No.1/12 D:2 (HTK İŞ
MRK) Başakşehir / İSTANBUL
 
 
 
Çerez Kullanımı

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Kullandığımız çerezler hakkında bilgi almak ve haklarınızı öğrenmek için Çerez Aydınlatma Metni'ni incelemenizi rica ederiz.
Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.